Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció RSS

BYTE Portal

Péntek, 2024.Ápr.26
Főoldal » 2011 » Április » 8 » RockMeIt - Közösségi böngésző
09:20
RockMeIt - Közösségi böngésző
Böngészőkből sohasem elég, mostanában kaptunk IE9-et, Firefox 4-et, Chrome 10-et, és ha nem vigyázunk, mindjárt itt az Opera új alverziója is. Ráadásul ma már annyira minimális a különbség sebességben, tudásban a modern böngészők között, hogy leginkább ízlés kérdése, ki, melyikre szavaz.
Éppen ezért arra gondoltunk, mutatunk egy olyan alternatívát is, amelyik kicsit kiszakad a többiek megszokott folyamából, és valamiben igazán többet nyújt.
A RockMelt, amelynek béta változatát bárki letöltheti, egy igazi közösségi böngésző.



A Chromimum projektre épülő böngésző (böngészőként így nagyjából azt tudja, amit a Chrome) felülete két oldalsó sávval egészül ki, miután az első indításnál megadtuk neki Facebook-elérésünket, és engedélyeztük neki a hozzáférést a profilunkhoz.

Forrás: http://techline.hu/kiprobaltuk/20110407_facebook_bongeszo.aspx
Kategória: Szoftverek | Megtekintések száma: 748 | Hozzáadta:: DjRG | Címkék (kulcsszavak): RockMeIt, letöltések, szoftverek, Facebook, böngésző, ingyenesen, Közösségi | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
0  
1 Mansiu   (2012.Jún.17 06:26) [Anyag]
Sziasztok! Nekem sajna nem sikerfcl semmire sem frissedteni. Hfclye tolobox semmit nem enged. Olyan hibafczenetekkel bombe1z, hogy a szerver nem tud te1mogate1st biztosedtani a ke9szfcle9khez, pedig benne van a te1mogatott ge9pek kf6zf6tt. (N470-es, de GP35K-nak ismeri fel a tolobox ) Nincs erre valakinek valami 5lete?! Hivatalos supportnak edrtam me1r egy rake1s levelet, de annyit tudtak csak, hogy tf6rf6ljem a .reg mappe1t e9s telepedtsem fajra a toloboxot. Tudna valaki segedteni? Kf6szf6nf6m sze9pen!

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]