Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció RSS

BYTE Portal

Csütörtök, 2024.Ápr.18
Főoldal » 2011 » Február » 20 » Operációs rendszerek a weben
14:10
Operációs rendszerek a weben

A webes Op. rendszerek egyre elterjedtebbek, a jövőben bőven találhatunk majd belőlük. Bemutatunk most egyet és megtudhatjátok, mire is jók ezek.

A Glide OS oldalán ha regisztrálunk, beléphetünk az online rendszerbe, amelyben sok alkalmazást találunk. 

Előre megjegyzem, azért hasznos leginkább a Webes Operációs rendszer, mert a tárterületre pakolhatjuk adatainkat, természetesen ne túl személyeset, mert nem feltétlenül vannak biztonságban bárhol a világhálón.

Tehát ha belépünk regisztráció után, a következő felület jelenik meg:

Az oldalra való regisztrálás nem csak a programok miatt hasznos, hanem a hozzá kapott 30GB tárhely miatt is. Ha fizetünk, nagyobb tárhelyet adnak hozzá, az oldalon lehet érdeklődni...

Letölthető a GlideOne alkalmazás hozzá :)

Itt pedig találtok egy TOP listát a legjobb Webes Op. rendszerekről!

Kategória: Op. rendszerek | Megtekintések száma: 879 | Hozzáadta:: DjRG | Címkék (kulcsszavak): OS, glide, regisztáció, tárhelyet, 30GB | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
0  
1 Agus   (2012.Jún.15 12:03) [Anyag]
Sf3lo quereda dar las gracias a Izabella y a su equpio de Onedesign por su trabajo realizado en nuestra web. Una mezcla perfecta de disef1o vanguardista y programacif3n dine1mica y totalmente adecuada a nuestras necesidades.Gracias al panel de control, podemos controlar en todo momento la informacif3n que aparece en el site, ased como af1adir novedades o cambiar textos.He conocido a pocos profesionales de verdad, como los que trabajan en Onedesign.Muchas gracias, y suerte!

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]