Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció RSS

BYTE Portal

Szombat, 2024.Ápr.20
Főoldal » 2011 » Március » 6 » Buffer Zone Pro
13:59
Buffer Zone Pro
A rendszer védelmének érdekében nagyon hasznos lehet, ha szoftvereinket elkülönítve futtatjuk egy biztonságos programmal.
Volt már szó a Sandboxie-ról, amely ellátja ezt a feladatot, de most egy másik különlegességet szeretnénk megemlíteni.

A BufferZone Pro egyik érdekessége az, hogy nemrég még fizetős alkalmazás volt, és bár egy ideig akciózták - év elején - az ingyenes letöltést, teljesen ingyenessé csak most vált. Így mostantól ingyen letölthetjük és telepíthetjük e remek kis programot, amely miután munkába állt (ingyenes online regisztráció azért még szükséges előtte), rögtön el is szeparálja a rendszertől az össze böngészőnket, chat alkalmazásunkat és levelezőnket. Ha másról nem is, arról mindezt biztosan észreveszünk, hogy az ablakok körül egy piros szegély látható, illetve a kérdéses programok ikonjánál is mutatja egy kis jel, hogy valami változott.



Ezek az alkalmazások tehát automatikusan elválasztva indulnak, ha hirtelen mégis bevonnánk őket a rendszer életébe, akkor a jobb egérgombbal kell kattintanunk az ikonon, és az Open outside BufferZone lehetőséget választanunk. Ez jól jöhet, ha mondjuk egy segédprogramról van szó, amelynek fontos írnivalója lenne a rendszer valódi Registry-jébe, amit alapesetben a BufferZone megtilt az alkalmazásoknak. De más hasonló esetek is előfordulnak.

Forrás: http://www.techline.hu/kiprobaltuk/20110301_bufferzone.aspx
Kategória: Szoftverek | Megtekintések száma: 912 | Hozzáadta:: DjRG | Címkék (kulcsszavak): Pro, elkülöndítve, ingyenesen, letölthető, Zone, buffer, program, szeperálja, szoftvereket, alkalmazás | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]