Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció RSS

BYTE Portal

Kedd, 2024.Ápr.23
Főoldal » 2011 » Július » 31 » Better Facebook
14:07
Better Facebook
Idegesítik a facebookos kérdőívek? Száműzné a lájkvadász szájtok százszor megosztott linkjeit? Látni sem akarja az applikációkat, nem kíváncsi a folyamatos értesítésekkel bombázó születésnapi eszmecserékre az Üzenőfalon? Szeretné tudni, ki az, aki törölte a barátai közül?  Akkor önnek találták ki a Better Facebook nevű ingyenes kiegészítőt, amellyel megszabadulhat minden irritáló dologtól a közösségi szájton.

A Better Facebook-ot egyetlen kattintással aktiválni lehet, s mivel csak néhány tucat kilobájtnyi a mérete, a készítők oldaláról másodpercek alatt letöltődik. A közösségi oldalt átalakító plugin csak az Internet Explorerrel nem használható, az összes többi ismert  böngészőhöz - Firefox, Chrome, Opera, Safari - le lehet tölteni. Az ingyenes kiegészítő nem tesz mást, mint azt, hogy a Facebook oldalának letöltésével párhuzamosan apró változtatásokat végez a kódjában, egyes szolgáltatásokat kikapcsolva, másokat hozzáadva a szájthoz, de minden módosítás a felhasználó saját PC-jén történik és bármikor visszavonható a bővítmény eltávolításával, túl sok kárt tehát nem lehet okozni próbálgatásával.

Varázsló tiltja le az idegesítő funkciókat

A bővítmény telepítését követően az első alkalommal egy varázsló jelenik meg a böngészőben, ha a Facebook oldalára megyünk. Sajnos ez csak angol nyelven kommunikál, bár a benne foglaltak nem túl bonyolultak, nem kell nyelvvizsgával rendelkezni a beállításhoz. A Better Facebook összesen tíz kérdést tesz fel használójának beállításához, ezek közül az elsőben arra kíváncsi, hogy minden extra szolgáltatást használni akarunk (Recommended Settings), vagy csak a szájt használatát kényelmesebbé tevő szolgáltatásokat szeretnének-e használni (Minimalist)

Forrás:  http://www.origo.hu/techbazis/20110609-better-facebook-szabaduljon-meg-a-facebook-idegesito-funkcioitol.html

Kategória: Szoftverek | Megtekintések száma: 1180 | Hozzáadta:: DjRG | Címkék (kulcsszavak): ingyenesen, Better Facebook, letöltése, alkalmazás | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
0  
1 Vinnie   (2011.Nov.12 15:24) [Anyag]
Thanks for the insight. It birgns light into the dark!

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]