Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció RSS

BYTE Portal

Csütörtök, 2024.Ápr.25
Főoldal » 2011 » Február » 22 » A "Transformation Pack"-okról...
17:10
A "Transformation Pack"-okról...

Van sok fajta ún. "Transformation Pack", ezek megváltoztatják a rendszer kinézetét. A kezdők nincsenek tisztába azzal, milyen áron:

Az átalakítás folyamata arról szól, hogy a rendszerfájlokat átírkálja a program, ezzel csökkentve a rendszer stabilitását. Hiába tudják ezt jónéhányan, alkalmazzák ennek ellenére. Fontos mérlegelni tehát az előnyeit és a hátrányait, mielőtt kipróbálnánk egy csomagot.

A másik fontos tudnivaló ezekről. A BETA verziók nem csak hiányosan szerkeszthetik át a rendszert, hanem akár el is ronthatják, aztán mehet a kóterba.

Inkább ajánlanám mindenkinek, aki módosítani akarja a rendszert, hogy manuálisan tegye azt témák módosításával...stb, vagy teszteljük először virtuális számítógépen használat mellett a rendszert.

Nem biztos azonban, hogy a hiba elsőre feltűnik. Meglehet, hogy csak bizonyos programok esetében érzékelhetünk hibát, mint például, hogy nem akar elindulni, vagy az is lehet, hogy szépen felmegy egy ilyen pack, majd egy két újraindítás után nem működik csak a rendszer.

Kategória: Egyéb | Megtekintések száma: 761 | Hozzáadta:: DjRG | Címkék (kulcsszavak): rendszerben, szerkesztés, transformation, rendszerfájlokat, Pack | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
0  
1 Kaeden   (2011.Nov.12 18:34) [Anyag]
Ah, i see. Well that's not too trciky at all!"

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]