Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció RSS

BYTE Portal

Csütörtök, 2024.Ápr.25
Főoldal » 2011 » Március » 15 » SlimComputer
20:54
SlimComputer
A SlimComputer egy egyszerűen használható, ingyenes kis program, amely segít feltérképezni a gépen lévő esetlegesen felesleges szoftvereket, és segít ezek eltávolításában is.



Miután összegyűjtötte a gépen futó programokat és folyamatokat, a listában láthatjuk, hogy mások mennyire ítélték azokat fontosnak vagy éppen feleslegesnek. Sőt, egy kattintással bővebb információt is kaphatunk mindenről, akár élménybeszámolókkal, kommentekkel tűzdelve (javarészt angol nyelven).



Ezt leszámítva a program nagyjából úgy működik, mint bármely más Windows-optimalizáló, szépen listába szedi a feleslegesnek tűnő alkalmazásokat, a böngészőkbe beépülő toolbarokat, a Windows indulását késleltető programokat, a felesleges parancsikonokat, mi pedig dönthetünk a sorsukról, akár egy kattintással is (a körültekintés azért nem árt, nehogy fontos dolgot töröljünk, így a program használatához legalább minimális számítástechnikai ismeret javallott, alapfokú angoltudással párosítva).

Forrás: http://techline.hu/kiprobaltuk/20110314_slimcomputer.aspx
Kategória: Szoftverek | Megtekintések száma: 807 | Hozzáadta:: DjRG | Címkék (kulcsszavak): ingyenesen, gyorsítások, programok, rendszeren, feleslegesen, SlimComputer, szoftverek, letöltések | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]