Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció RSS

BYTE Portal

Péntek, 2024.Ápr.19
Főoldal » 2011 » Február » 23 » Kellemetlen meglepetés a Windowstól
09:01
Kellemetlen meglepetés a Windowstól

Bár kicsit régi a téma, de nap, mint nap találkozhatnak vele a felhasználók. Frissíti a felhasználó rendszert alkalmanként, hogy naprakész legyen. A listán szépen felajánlja, hogy válasszam ki, mit szeretnék telepíteni, közte persze ez szerepel:

"Eredeti Windows - Valódi előny"

Gondolom, sokan felrakták, ezek az emberek tudják, hogy ez nem egy túl jó akció. Ha eredeti Windows-od van, ha nem, ezt nem érdemes feltelepíteni.

Viszont többekkel megesett már, például velem is, hogy magától felkerül, pedig nem kéred. Sok felhasználó akarata ellenére megjelenik egyszer csak bejelentkezéskor a telepítője, mivel ezt is szépen leszedte már az Update.

Köszönjük, Emese! -mondjuk ilyenkor, mert ez az alkalmazás is lényegesen lassíthatja a Windows-t. Volt már tapasztalat "eredeti Windows" rendszerrel is. Teljesen független a dolog, hogy eredeti, vagy sem.

Sajnos a jelenlegi tényállás arra enged következtetni, hogy ezen célfeladat mellett még egyéb dolgok is képbe kerültek, nevezetesen az, hogy az illegális szoftverhasználat megakadályozása mellett egyenesen a userek utáni kémkedésre használja a Microsoft a WGA-t.

Mit is tegyünk, ha a program megnehezítette az életünket?

Nos, amilyen okosak a programozók, szépen megoldották, hogy ne tudjuk csak úgy uninstallálni. Ezt a programot kell használni!

Kategória: Trükkök | Megtekintések száma: 1027 | Hozzáadta:: DjRG | Címkék (kulcsszavak): eltávolítása, Windows, wga, problémák, program, eredeti, értesítőeszköz, valódi, telepítések, előny | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]