Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció RSS

BYTE Portal

Szombat, 2024.Ápr.27
Főoldal » 2011 » Február » 17 » Free Studio - A multimédia mindenes
09:50
Free Studio - A multimédia mindenes

Az alábbi csomag negyven nagyszerű ingyenes alkalmazást foglal magában, amelyekkel szinte mindent megoldhatunk, ami videókkal, zenékkel kapcsolatban szóba kerülhet: konvertálás, letöltés stb. Igazi multimédia mindenes!

Nem egy programról van tehát szó, amelyik megoldja minden gondunkat, ha videókkal, képekkel vagy hangfájlokkal foglalatoskodunk, hanem egy igényes szoftvercsomagról, ami ugyan több programból áll, de egyetlen, nagyon igényes és átlátható keretprogrammal fogják össze ezeket.
A Free Studio letöltése és elindítása után tehát egyetlen felületen bóklászhatunk, amelyen alapból nyolc kategóriát találunk. A kategóriák elnevezése egyértelmű, nyelvtudás nélkül is garantáltan tudni fogjuk, mire kattintsunk: aki éppen a Youtube-ról szeretne videót letölteni, annak a Youtube gombra van szüksége, aki DVD-t rippelne, annak a DVD & Video gombra és így tovább.

A kategórián belül azután tovább szűkíthetjük a kört, például a Youtube esetében kiválaszthatjuk, hogy milyen formátumban szeretnénk megkapni a letöltött videót, vagy ha inkább feltöltenénk valamit, arra is van lehetőségünk.



Az alkalmazások egyszerűen használhatók, átláthatók és gyorsak, a többségük egyszerű fogd és dobd módszerrel működik (de akadnak haladó beállítási lehetőségek is, ha valakinek arra van szüksége).

Persze hogy az élet azért ne legyen fenékig tejfel, az ingyenes szoftvereknél divatos Toolbart itt is megkapjuk a telepítésnél, de voltak annyira figyelmesek a készítők, hogy ezt kedvünk szerint meg is tilthatjuk még a folyamat megkezdése előtt, így aki utálja, amikor 4-5 extra eszköztár is éktelenkedik az Internet Explorerben vagy a Firefoxban, az vegye ki a pipát az erre vonatkozó opciók elől telepítéskor.

Ezt leszámítva egy nagyon jó kis csomagról van szó, amely ugyan nem tud különösebben többet, mint ha mondjuk valaki külön telepíti a nálunk eddig bemutatott hasonló rendeltetésű alkalmazásokat, viszont jóval egységesebb és kézben tarthatóbb megoldást jelent, ráadásul  a jelek szerint még van tartalék a fejlesztőkben, szóval lesz még néhány pluszfunkció hamarosan!

Forrás: techline.hu
Kategória: Szoftverek | Megtekintések száma: 816 | Hozzáadta:: DjRG | Címkék (kulcsszavak): ingyenes, mindenes, Studio, Free, multimédia, letöltés | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]