Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció RSS

BYTE Portal

Péntek, 2024.Már.29
Főoldal » 2011 » Március » 15 » Elég a SPAM üzenetekből!
02:28
Elég a SPAM üzenetekből!
Sok weboldalra regisztrálni kell email címmel, hogy megnézhesd a tartalmát és a legtöbb ilyen oldal erre a címre küldi a sok-sok reklámot, valamint érdekes módon másokhoz is eljut, így küldik ezerrel a SPAM üzeneteket.

Nem szívesen látjuk a több száz reklámot folyton és nem szívesen böngésszük leveleinket több oldalon keresztül, hogy megtalálhassuk, valójában melyik érdekel minket.

A sok felesleges reklámot elkerülni tökéletesen szinte lehetetlen, viszont ajánlok egy megoldást. amely segítségével csökkentheted ennek esélyét, illetve mennyiségét.

Ha szeretnél új életet kezdeni egy új email címmel, regisztrálj egyet és innentől a következőket tedd!

Mostantól ha csak regisztrálni szeretnél valahova, ahová többet nincs utána szükség az email címedre, hozz léte egy ideiglenes email címet mondjuk itt!
Ez elég jó erre a célra. Csak meg kell adnod a használt email címedet, majd kiválasztod, mennyi ideig szeretnéd, hogy meddig üzemeljen az oldal által létrehozott álcím, amely addig átirányítja a valós email címre az adatokat.
Ezután kapsz egy üzenetet a megadott címedre a további információkat.

Magyarul tehát: ha igénybe vesszük a leírt módon a szolgáltatást és regisztrálunk egy oldalon az emailben kapott álcímmel, akkor csak a megadott ideig fogadjuk a leveleket.

Ha ez az oldal nem tetszik, akkor itt van még egy ilyen!

Figyelem! Az eldobható címedet sose használd akkor, amikor fontos, hogy valódi címeden tudjanak azonosítani, vagy amikor emailben bármikor elérhető szeretnél maradni. Például ne használj eldobható címet:
  • vásárláskor
  • hivatalos kézbesítési cím megadásakor
  • olyan esetekben, amikor szeretnél akár hónapok múlva is üzeneteket kapni

Kategória: Trükkök | Megtekintések száma: 741 | Hozzáadta:: DjRG | Címkék (kulcsszavak): spam, emaileket, ideiglenesen, reklámokat, üzeneteket | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]