Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció RSS

BYTE Portal

Péntek, 2024.Ápr.26
Főoldal » 2011 » Február » 20 » Animált háttérkép Windowsra
11:09
Animált háttérkép Windowsra

Az Okozo Desktop telepítése után az alapértelmezett - logós - háttér meglehetősen visszafogott, de ha ellátogatunk az okozo.com oldalra, onnan kategóriákra bontva tölthetünk le seregnyi jópofa animált háttérképet.

A Lights és a Waves kategóriában találhatók például kifejezetten kellemes, nyugtató látványt kínálnak, és nem zavarnak a munkában sem. Az Asztalon tárolt ikonok, programok, fájlok is áttekinthetők maradnak tőlük.
De akadnak kicsit zagyvább, viszont információs értékkel is bíró megoldások, például különféle órák (a már megszokott digitális és analóg változatoktól a Tokyo bináris megoldásokig). Sőt, aki egy kis interaktivitást is vinne a dologba, annak például javasolt a halas háttérkép, amelyen akár etethetjük is az úszkáló virtuális halakat, ha a háttérre kattintunk.

A hátterek használata nagyon egyszerű: ha a keretprogramot már letöltöttük és telepítettük, akkor a letöltött háttereken elég egy dupla kattintás a telepítéshez, és azok bekerülnek a gyűjteményünkbe. Ezután az Okozo Desktop tálcán ülő ikonjára kattintva megjeleníthető ablakban választhatjuk ki, melyiket szeretnénk használni.

Forrás: techline.hu

Kategória: Szoftverek | Megtekintések száma: 765 | Hozzáadta:: DjRG | Címkék (kulcsszavak): ingyenes, desktop, háttérképek, okozo, animált, letöltések | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]